Verse bloemen en planten per post

Met BloomPost verras je iemand op een originele manier met verse bloemen, bezorgd in handige brievenbusverpakking of een prachtig boeket per koerier!

Wil jij iemand een onvergetelijk moment bezorgen? Dan is BloomPost echt iets voor jou! In vier stappen creëer je een persoonlijk en enorm origineel bloemen- en plantencadeau waar de ontvanger minstens 9 dagen van kan genieten.

Verjaardag, nieuwe woning, sterkte of gewoon zomaar. Wat de gelegenheid ook is, wij hebben voor jou de juiste wenskaart en verpakking. Uiteraard met alle ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Vind jij dat een feestje niet compleet is zonder slingers? Of dat rode rozen niet zonder chocolade kunnen? Maak dan je cadeaubos helemaal compleet met originele extraatjes.

Brievenbusbloemen
Het leuke van brievenbusbloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger is compleet dankzij een gratis bijpassende geschenkverpakking en wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €9,95!
Bezorgd waar en wanneer jij wilt.

Boeketten
Ook kun je kiezen uit een van de prachtige geurige, kleurige en weelderige boeketten die in een luxe verzenddoos verpakt en verzonden worden. De koerier levert jouw bloemencadeau zelf af. Al vanaf €19,95!

Versgarantie
Alle bloemen worden verpakt in een speciaal gepatendeerde folie, zodat ze tijdens hun reis per post vers blijven. Na aankomst staan ze gegarandeerd nog 9 dagen op vaas. BloomPost hanteert lage verzendkosten en bezorgt 6 dagen per week door heel Nederland, maar ook elders in de EU. Bestel je voor 20.00 uur, dan wordt je bloemencadeau de volgende dag nog bezorgd.

Bezorgd waar en wanneer jij wilt
Morgen of in de toekomst bezorgen? Appelscha of Helsinki? Jij mag het zeggen en wij regelen het. We bezorgen jouw bloemen al voor 2,95.
Van jouw bestelling maken we een mooi cadeautje. We zetten de puntjes op de i met chique zijdepapier, chrysal en handige verstips. Uiteraard ontvang je van ons bericht zodra de bloemen verzonden zijn.

Direct naar de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com