Telefoonhoesjes van een hoge kwaliteit ecologisch leer.

itZbcause is een merk dat alleen producten van een hoge kwaliteit leer aanbied. Het grootste gedeelte komt daarom uit Italië. Dit geldt niet voor de zalm leren hoesjes en de zeewolf hoesjes. Dit zeldzame en unieke leer komt uit IJsland. Dit bedrijf is IJsland is het enige bedrijf ter wereld wat zeewolf leer maakt.

Direct naar de webshop.

Wolffish.
De zeewolf leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Verder komt hij voor in de Spitsbergen, Noorwegen, de Noordzee, Groot-Brittannië en van IJsland tot aan Groenland. De vis is vooral op rotsachtige bodems en soms op zand of modderbodems te vinden. De watertemperatuur waarin de vis leeft ligt tussen de -1 en 13 °C. Het grappige aan deze vis is dat hij geen schubben heeft.

Salmon.
De zalm voert op zee ook grote trekbewegingen uit en kan langs de Europese kusten en door de oceaan tot aan Groenland trekken. Ze leven meestal op ongeveer 10 meter diepte. De zalm kwam voor de industriële revolutie in alle grote Europese rivieren voor, maar is daar nu praktisch uitgestorven. Er worden pogingen gedaan de waterkwaliteit en de omgevingsfactoren zo te beïnvloeden dat de zalm terugkeert.

itZbcause.
Wij hebben voor dit leer gekozen omdat het ontzettend stevig materiaal is. Onze producten behouden hierdoor het elegante uiterlijk. Ecologisch gezien is het een verantwoorde keuze. Het vissenleer wordt normaal gesproken weggegooid, maar nu is er een mooie bestemming voor! Verder wordt het leer in IJsland op een milieu vriendelijke manier geverfd. Om het leer te verven is er warm water nodig. In IJsland zijn er natuurlijke warmte bronnen waardoor er geen elektriciteit nodig is wat weer schadelijk kan zijn voor het milieu.

De telefoonhoesjes zijn gemaakt voor verschillende iPhone, Samsung, HTC en Huawei modellen. De telefoonhoesjes van itZbcause bieden optimale bescherming voor je smartphone. Ook is er goed nagedacht over het ontwerp. Aan de onderkant van het hoesje zit een handige opening. Hierdoor kun je gemakkelijk je telefoon uit het hoesje duwen. Daarnaast kan je je telefoon opladen terwijl hij in het hoesje zit. Al met al een handig en mooi accessoire exclusief te verkrijgen bij itZbcause.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com