T-Mobile, Tele2 en Ben, toonaangevend in Nederland

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. Het productportfolio bestaat uit postpaid bellen, prepaid bellen en mobiel breedband internet.
T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, is een van de grootste aanbieders van telecom: mobiel en vast internet, interactieve TV en vast bellen. Voor consumenten én ondernemend Nederland. Onze diensten zijn toonaangevend in Nederland en altijd Simpel, Persoonlijk én Unlimited.

Ons mobiele netwerk komt opnieuw als beste uit de test van de onafhankelijke testautoriteit P3. Voor de vierde keer op rij. Goed nieuws dus voor al onze klanten, die gebruik maken van het meest bekroonde mobiele netwerk. En wij hebben volgens Ookla ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland. Het netwerk dat de stevige basis vormt voor het landelijk dekkend 5G, dat wij al in 2020 gaan uitrollen. Als eerste in Nederland.
Ruim 4 miljoen klanten gebruiken ons snelle netwerk. Nog niet overtuigd? Dan kun je binnen een maand opzeggen.

T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, Ben en Tele2. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Direct naar de webshop.


Hallo, ik ben Ben

Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Zodat jij gewoon kunt doen waar je blij van wordt zonder te veel te betalen. Dat is het voordeel van jezelf zijn. Ik ben anders dan anderen. Bij mij geniet je van alle vrijheid. Je blijft altijd lekker flexibel.

Ben jezelf
Ik vind het fijn om te horen hoe het met je gaat. Daarom zal ik altijd mijn best doen om zo persoonlijk mogelijk te blijven. De telecommunicatiemarkt is al ingewikkeld genoeg. Ik zal altijd zo simpel mogelijk uitleggen hoe ik er voor jou kan zijn. Dan begrijpen we elkaar beter.

Ben weggeweest
Ik hou van mensen en ik hou van communicatie tussen mensen. Ik vond namelijk dat iedereen in Nederland een mobiele telefoon kon hebben. Daarom heb ik op 4 februari 1999 mezelf voorgesteld. Een nieuwe provider die het net even anders doet dan alle anderen. Sindsdien is er veel gebeurd. Ik ben van naam veranderd, een tijdje weg geweest en vervolgens weer terug gekomen. Ik heb mensen zien komen en zien gaan. Ik heb veel nieuwe vrienden ontmoet. Waaronder jou.

Telefoon bestellen met Ben abonnement

Ben er voor iedereen
Het maakt mij niks uit of je jong, oud, man, vrouw, donker, licht, smal, breed, dun of dik bent. Ik ben er voor iedereen die maximaal plezier uit zijn budget wil halen.


Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes, weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecompartners.

Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is ervan overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Telefoon bestellen met Tele2 abonnement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com