Start uw eigen logo wedstrijd bij Brandsupply

Brandsupply is een online marktplaats voor grafisch ontwerp. Oftewel, Brandsupply brengt online vraag en aanbod op het gebied van grafisch ontwerp bij elkaar. Dit kan een logo zijn, maar ook bijvoorbeeld een websitedesign, bedrijfsnaam etc. Wij helpen start-ups, mkb’ers en verenigingen en stichtingen toegang te krijgen tot de creatieve wereld. Iets wat vooralsnog vooral bestemd was voor grotere bedrijven en budgetten. Daarnaast hopen wij creativiteit buiten de gebaande paden te faciliteren door Designers in eigen persoon een kans te geven hun ontwerpen aan te bieden aan opdrachtgevers.

Direct naar de webshop.

Hoe werkt Brandsupply?
Opdrachtgevers bieden wedstrijden (opdrachten) aan en Designers (grafisch ontwerpers) kunnen hierop reageren door hun ontwerp als reactie te posten. De Cliënt (de opdrachtgever) kiest uiteindelijk voor 1 van de inzendingen en verkrijgt daarmee het recht om het intellectuele eigendom over het ontwerp te voeren. In ruil hiervoor ontvangt de winnende Designer een award die vooraf als ‘prijzengeld’ op de opdracht wordt gezet.

Designer?
1. Word gratis member en maak je eigen profiel aan
Je krijgt je eigen persoonlijke ID en pagina. Hiermee kan je jezelf profileren en meedoen aan wedstrijden
2. Neem deel aan wedstrijden
Ben je een specialist of kun je alles? Je bent vrij om te kiezen aan welke en hoeveel wedstrijden je deelneemt.
3. Verdien
Deelname aan wedstrijden is gratis. Je skills en vermogen om te voorzien in de behoeften van de Opdrachtgevers bepalen uiteindelijk hoe vaak je wint en dus verdient!
Waar wacht je nog op? Meld je aan als Designer

Bedrijf, Vereniging of Stichting?
1. Word gratis member en maak je eigen wedstrijd aan
Of je nu een logo, huisstijl, website, een bedrijfsnaam of iets anders nodig hebt dat designers je kunnen bieden. Start een wedstrijd, beschrijf je wens en bepaal zelf de prijs.
2. Volg de inzendingen
Binnen korte tijd zullen de ontwerpen van de Designers vanzelf binnenkomen.
3. Kies een winnaar
Aan het einde van de wedstrijdperiode kies je zelf welk ontwerp het beste bij je wens past en welke Designer je daarmee als winnaar bekroont.

 

Voor wie is Brandssupply bestemd?
Voor zowel Opdrachtgevers als Designers;
Opdrachtgevers: Alle bedrijven (core Group = MKB) die behoefte hebben aan een grafisch ontwerp, bijvoorbeeld een logo ontwerp.
Designers: Iedere grafisch ontwerper die de skills heeft om in de behoefte van Opdrachtgevers te voorzien. (vaak eenpitters, zzp’ers en soms studenten)

 

Waarom Brandsupply?
Brandsupply geeft Kleine ondernemers die geen budget hebben / willen hebben voor traditionele ontwerpbureaus toegang tot professioneel grafisch ontwerp met vele voordelen. Zo is Brandsupply in veel gevallen goedkoper, sneller en krijgt de Opdrachtgever meer ontwerpen/verschillende invalshoeken als resultaat. Daarnaast opereert Brandsupply onafhankelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com