Sporten als goed voornemen? Lees dan eerst deze sporttips

Heb je een lijstje met goede voornemens voor dit jaar? Dan is de kans groot dat er ‘sporten’ of ‘meer sporten’ op staat. Is dit het geval, dan moet je zeker even de tijd nemen om dit blog met sporttips te lezen. Dan heb je al één stap gezet richting het realiseren van jouw goede, sportieve voornemen.

Direct naar de webshop.

Tip 1: haal de sportschool in huis
We hebben het al vaker gezegd: waarom zou je een sportschoolabonnement nemen als je ook prima thuis kunt sporten? Wij verkopen alle fitnessapparatuur die je nodig hebt, van deze Christopeit Hometrainer en de Christopeit Cambridge Roeitrainer tot de Chrisopeit Crosstrainer. Drie uitstekende apparaten om je conditie, thuis, op peil te brengen. Ook van Virtufit verkopen wij fitnessapparatuur, waarmee je hetzelfde doel kunt bereiken: fit(ter) worden. Neem bijvoorbeeld de Virtufit Hometrainer of de Virtufit Loopband: hiermee kun je heel simpel dat goede voornemen realiseren.

Je eigen work-out
Stel je liever je eigen work-out samen? Ook dat kan bij bol.com, mits je producten als de Tunturi Fitnessmat, de Avento Fitnessbal, de Tunturi Halterset en de Gymstick Kettlebell in huis haalt. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal aan te schaffen, maar met een fitnessmat (essentieel) en een kettlebell kom je al een heel eind. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden om de sportschool in huis te halen. Bekijk ons volledige assortiment, vol met fitnessartikelen, fitnesskleding en fitnessapparatuur.

Tip 2: schaf (nieuwe) sportkleding aan
Als je dan toch begint met (meer) sporten, motiveer jezelf met het aanschaffen van een nieuwe, hippe sportoutfit. Je hebt tenslotte niet voor niets een nieuwe sportoutfit gekocht, toch? Bij bol.com tref je een groot assortiment sportkleding en sportschoenen voor dames aan. Van trainingsbroeken tot hardloopschoenen en van fitness-tops tot sportbeha’s. Maar ook de heren zijn bij ons aan het juiste adres. Sportschoenen van bekende merken of sportkleding om het nieuwe jaar sportief te starten. Bij ons vind je het allemaal. Sterker nog: zelfs voor kinderen verkopen we sportkleding en sportschoenen. Kortom, tijd om een nieuwe sportoutfit te shoppen.

Tip 3: hardlopen, maar wel veilig
Reflecterende hardloopaccessoires.Net zo makkelijk als thuis sporten, is buiten hardlopen. Je trekt je nieuwe sportoutfit aan en legt al joggend die mooie route door het bos of het park af. Zo makkelijk is het. Wees wel voorzichtig, want in de winter is het vroeg donker en kan het in de ochtend mistig zijn. Dus is het wel zo fijn dat je goed zichtbaar bent. Vergeet daarom niet om reflecterende hardloopaccessoires te dragen. Draag bijvoorbeeld een reflectievest of een reflecterende armband zodat je opvalt in het donker.

Tijdens de wintermaanden hardlopen doe je natuurlijk niet in een korte broek. Dat doe je in thermokleding, in combinatie met een warme hardloopmuts en speciale hardloophandschoenen. Thermokleding zorgt ervoor dat je warm blijft en dat je lijf het zweet kan blijven afvoeren.

Alle genoemde sportartikelen zijn verkrijgbaar bij Bol.com

 

Wil je graag weten hoe dichtbij je bent bij het behalen van je goede voornemen? Dan biedt een sporthorloge als TomTom Runner 3 Cardio uitkomst. Dit sporthorloge houdt al je hardloopprestaties bij, zodat je weet of je het goed doet of de volgende keer toch nog een tandje bij moet zetten. Kortom, een coach voor om je pols.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com