Licentie2GO – Slimmer software kopen.

Internet Security
Virusscanners en Internet Security producten zijn op voorraad en direct te downloaden. De licentie ontvangt u per e-mail; direct na uw bestelling. Binnen 1 minuut bent u klaar en bent u beschermd tegen alle gevaren op het Internet zoals virussen, spyware, adware en hackers.

Direct naar de webshop.

Antivirus kopen bij Licentie2GO
Antivirus biedt basisbescherming voor uw computer. Een Antivirus-Pakket beschermt uw computer dus tegen virussen en andere dreigingen en met een antivirus-pakket kunt u veilig surfen op Internet. Op verzoek kunt u uw virusscanner uw computer laten scannen. Met deze scan controleert uw antivirus-pakket of er dreigingen aanwezig zijn en verwijderd deze dreigingen ook. Pakketten kunt u kopen en gebruiken als verlenging, maar ook als nieuwe installatie.

Internet Security kopen; geavanceerde beveiliging
Internet Security biedt geavanceerde beveiliging voor uw computer. Internet Security Multi-Device pakketten beschermen tevens smartphone en tablets. Vaak zijn Internet-Security pakketten inclusief een module voor veilig bankieren en een firewall. Let bij uw keuze uit pakketten op de snelheid van het pakket en de preventieve werking die een Internet Security pakket heeft om uw apparaten schoon en veilig te houden.

Totaalbeveiliging: gewoon het beste!
Op zoek naar de beste bescherming? Totaalbeveiliging biedt de voordelen van zowel Antivirus als Internet Security maar vaak met een aanvullende set aan handige uitbreidingen. Wachtwoordbeheer, “kinderslot” en extra veilig internetbankieren is bij de meeste Totaalpakketten standaard inbegrepen. De producten  zijn het neusje van de zalm; de beste beveiliging van de verschillende merken?

Zakelijk
Zakelijke IT-beveiliging. Antivirus, netwerkbeveiliging, Internet security en overige producten. Alle producten zijn leverbaar binnen 24 uur. De software en de licentie ontvangt u direct digitaal in uw account. U kunt dus gelijk aan de slag en bent ook zakelijk beveiligd tegen alle online gevaren waaraan uw bedrijf blootgesteld wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com