Ondanks kortsluiting in hoofd Tannane zegeviert Vitesse bij ADO

Vitesse speelde zondagmiddag bij ADO Den Haag een helft met tien man na rood voor Oussama Tannane, maar wist toch te winnen. Spits Armando Broja maakte het verschil met twee goals: 0-2.

Het meest besproken moment van de wedstrijd viel pal voor het einde van de eerste helft te noteren. Tannane, de laatste tijd zo op dreef, beklaagde zich bij scheidsrechter Richard Martens wegens het uitblijven van een vrije trap.

Foeteren

Martens was duidelijk niet gediend van het commentaar van Tannane en toonde de aanvaller geel. De Marokkaanse international bleef echter foeteren en binnen een mum van tijd kreeg hij zijn tweede gele prent en dus rood. Bij het verlaten van het veld kreeg Tannane het verbaal ook nog aan de stok met aanvoerder Remko Pasveer.

Op dat moment stonden de Arnhemmers met 1-0 voor door een doelpunt van Broja. De huurling van Chelsea benutte een rebound, nadat een inzet van Loïs Openda was gekeerd.

In de tweede helft wist ADO niet te profiteren van de overtalsituatie. Sterker, Broja sloeg nog een keer toe door de bal met links in de korte hoek achter keeper Luuk Koopmans te schieten.

Vitesse staat nu op twaalf punten uit vijf wedstrijden en krijgt volgende week PSV op bezoek. ADO blijft op drie punten staan.

Bron: https://nos.nl/l/2352847

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com