Natuurlijk slaapmiddel verbetert de slaap.

SLEEP-X – NATUURLIJK SLAAPMIDDEL VERBETERT DE KWALITEIT VAN DE SLAAP
Ongeveer 1 op de 3 volwassenen zegt last te hebben van slapeloosheid. Slapeloosheid is een van de meest voorkomende slaapstoornissen. U kunt niet in slaap vallen, het normale slaappatroon is verstoord, of er zijn problemen met doorslapen.
Bent u op zoek naar een natuurlijk slaapmiddel waar u sneller van inslaapt en dat de kwaliteit van uw slaap verbetert? Dan is Sleep-X van 88Herbs wellicht iets voor u.

Direct naar de webshop.

WAT IS 5-HTP EN WAAR IS HET GOED VOOR?
5-HTP wordt gewonnen uit de zaden van het Zuid-Afrikaanse kruid Griffonia simplicifolia. 5-HTP stimuleert de aanmaak van serotonine, het zogenaamde happy hormoon.

CURCUMINE TEGEN OUDERDOMSVLEKKEN – BLIJF JONG MET CURCUMINE.
Dat Curcumine nuttig kan zijn voor het afweersysteem en de gezondheid van de hersenen is bekend. Maar wist u dat Curcumine ook kan bijdragen aan uw uiterlijk? Vooral als de jaren gaan tellen.

LEVENSVERBETERENDE SUPPLEMENTEN VAN 88HERBS
In samenwerking met 88Herbs Canada biedt VitamineMan vanaf begin 2017 de gehele productlijn aan van het bekende Canadese merk 88Herbs.

NATUURLIJKE STEMMINGSVERBETERAAR ZEN+ NU VERKRIJGBAAR BIJ VITAMINEMAN
De natuurlijke stemmingsverbeteraar Zen+ is nu verkrijgbaar bij VitamineMan.
Zen+ is een stemmingsverbeterend middel dat wordt geproduceerd door de Canadese firma 88Herbs. Zen+ werkt als een natuurlijke stemmingsverbeteraar en bevat een combinatie van 6 biologisch geteelde kruiden, aangevuld met vitamine B3 en vitamine B12.

VITAMINEMAN NU OOK IN HET ENGELS BESCHIKBAAR
VitamineMan verkoopt levensverbeterende voedingssupplementen in binnen- en buitenland. Het aantal klanten van buiten Nederland en België groeit hard. En niet iedereen spreekt Nederlands.
Op verzoek van velen hebben we daarom de website van VitamineMan ook beschikbaar gemaakt in de Engelse taal.

Producten van VitamineMan zijn gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.
VitamineMan biedt u een doordacht assortiment supplementen. Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. VitamineMan levert uitsluitend topkwaliteit voedingssupplementen die met de grootst mogelijke zorg zijn samengesteld. Bij de productie wordt alleen de zuiverste vorm van ieder ingrediënt gebruikt.

VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Als consument hoeft u zich dus nooit zorgen te maken of er beter werkende producten op de markt zijn.

VERZENDING BINNEN 24 UUR
VitamineMan heeft geen fysieke winkel maar levert alles bij u aan huis. Alle bestellingen die bij VitamineMan binnenkomen worden binnen 24 uur verzonden. Behalve als dat echt absoluut onmogelijk is. Omdat de posterij gesloten is in verband met nationale feestdagen bijvoorbeeld.

LEVERING EN LEVERINGSGEBIEDEN
VitamineMan levert in heel West Europa, met uitzondering van oorlogsgebieden en gebieden zonder postcode. Onze producten worden verzonden via PostNL U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met Track and Trace code ter bevestiging van uw bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com