Monorim Hoverboard Mini Segway 10 inch Scooter

Hoverboarden word nu nog leuker met de GEEEK Monorim. Deze zelf balancerende “Mini-Segway” is nu uitgerust met een kniestuur waardoor bochten nemen nog soepeler gaat. De GEEEK Monorim is uitgerust met bluetooth en is op afstand bestuurbaar met een iOS ap.

Direct naar de webshop.

De GEEEK Monorim heeft geen stuur, rem of versnelling nodig.
De GEEEK Monorim is een zichzelf balancerend voertuig dat bestuurd word door het verplaatsen van lichaamgewicht. Daardoor heeft de GEEEK Monorim geen stuur, rem of versnelling nodig. Door een elektronisch signaal word de “Mini-Segway” automatisch in de richting gedraaid waar de bestuurder naartoe leunt. Wanneer de tilt sensoren (solid state gyroscopen) registreren dat de bestuurder naar voren of naar achteren leunt, draaien de wielen vervolgens die richting op. Door je knie links of rechts tegen het kniestuur te drukken kun je de Monorim besturen zonder je handen te gebruiken.

Een topsnelheid van 20km/h
De grote 10 inch banden zorgen voor stabiliteit en maken de GEEEK Monorim veiliger dan hoverboards met kleine plastic bandjes. De “Mini-Segway” is ontworpen en geschikt voor dagelijks gebruik. Hij is door zijn formaat ook makkelijk op te slaan of te vervoeren want hij past makkelijk in iedere kofferbak. De Monorim heeft een bereik van 20 kilometer en een topsnelheid van 20km/h waardoor hij uitermate geschikt is voor uitstapjes.

Verbind hem via bluetooth met je smartphone
De GEEEK Monorim is met zijn vooruitstrevende technologie in elk scenario een uitstekend voertuig voor zowel indoor en outdoor gebruik. Verbind hem via bluetooth met je smartphone en bestuur de Mini-Segway op afstand! Of stel een snelheidslimiet in om het veiliger te maken voor kinderen of nieuwe gebruikers! Je kunt hiervoor een gratis app downloaden en je smartphone omtoveren naar een Monorim-controller.

Aan de voorkant zitten witte koplampen en aan de achterzijde gekleurde lichten die rood oplichten wanneer je remt. Wanneer je snel accelereert of als de batterijen bijna leeg zijn zal de Monorim een waarschuwingsgeluid maken.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van de nieuwe generatie Hoverboards en beleef deze geweldige rij ervaring! Nog niet overtuigd?
Neem zelf een kijkje en check onze videos!

Specificaties:
Gewicht: 13kg
Wielen: 10 inch (25,4cm)
Bereik: 20 kilometer
Snelheid: 20 km/h
Accu: 155kW/h
Maximale lading: 90kg
Bluetooth: ja
Verlichting: voor wit (achter gekleurd)
Remlicht: rood
Oplader output: 63V/1.1A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com