Leren Schorten voor de bbq, horeca en werkplaats

Stoer leren schort van Nederlands bodem. Deze robuuste leren schorten worden gemaakt in ons eigen atelier. Elk schort wordt met liefde geknipt, gestikt, genageld en gepoetst. Deze schorten zijn ideaal voor achter de bbq, in de horeca en in de werkplaats.

De leren schorten zijn onderdeel van de leren artikelen van het merk: Mr Been. Want ook naast de leren schorten, maakt Mr Been leren plankdragers en leren handgreepjes. Mr Been kijkt altijd naar de laatste trends en wil de klant blijven verrassen met verschillende soorten leren artikelen. De schorten zijn in verschillende soorten en maten te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren bruin, beige, zwart of een hip leren schort met de print van een krokodil. De schorten zijn ook in een kortere variant te bestellen.

Direct naar de webshop.

Vaak vinden bedrijven met bediening de kortere variant een handsaam schort. Maar ook zijn er professionele schorten terug te vinden voor bijvoorbeeld restaurants, catering, baberbshops en kapperszaken. Wat de schorten van Mr Been zo leuk maakt, is dat je de schorten ook kunt personaliseren. Door een naam of logo op de schorten te laten graveren, wordt een leren schort persoonlijk. Jij presenteert jouw logo of naam op een mooie, chique en dus trendy manier. Mr Been doet dit doormiddel van een lasersnijder. Een lasersnijder is op elke manier in te stellen en dus geen enkele naam of logo is (te) gek. De lederen schorten zijn aan te vullen met een aantal accessoires. Je kunt bijvoorbeeld een messenholster aan je schort bevestigen, of een leren ovenhandschoen erbij te bestellen. Bij Mr Been kun je gaan voor het basismodel voor de normale barbequer/kok of je kunt gaan voor een pro-model voor de professionele gebruiker. Als het gaat om productie en afwerking dan is Mr Been de absolute top van Nederland. Alles wordt met de hand gemaakt in het atelier in Wormerveer. Hij kiest voor luxe leersoorten en een luxe afwerking. Kortom, er wordt veel liefde en aandacht besteed aan de leren producten van Mr Been.

Cognac leren schort

We hebben verschillende modellen leren schorten beschikbaar. Er zijn verschillende kleuren zoals beige, bruin en zwart, maar we hebben bijvoorbeeld ook een krokodillen print. We hebben verschillende stijlen voor de leren schorten. Zo hebben we leren schorten met een band in de nek, perfect voor als je je schort niet langer dan een paar uurtjes per dag draagt. Daarnaast hebben we ook leren schorten met kruisbanden. Dit type schort heeft als voordeel dat het lekkerder zit als je het schort de hele dag draagt. Deze optie wordt dan ook vaak gekozen door professionals.

Leuk voor feestdagen. Denk aan Vaderdag, verjaardagen, Kerstmis en Sinterklaas

Uw voordelen:
– Gratis verzending
– Gemakkelijk te bestellen
– Vóór 15.00 uur besteld, is volgende dag geleverd (dit kan ook voor de gepersonaliseerde schorten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com