Jouw voordelen bij Cecil Mode.

‘s Werelds grootste aanbod van CECIL-mode
Chique blouses, supercomfortabele broeken met een uitstekende pasvorm, zachte jassen en mantels – gewoon alles wat modebewuste vrouwen zich wensen. ‘s Werelds grootste aanbod van CECIL-damesmode vind je alleen hier, in de officiële onlineshop. Ontdek alle nieuwe kledingstukken in alle verkrijgbare maten – voor zover ze nog niet zijn uitverkocht – en probeer je nieuwe lievelingslook direct uit in de virtuele paskamer.

Direct naar de webshop.

Elke dag nieuwe artikelen
Bij alles wat we doen is snelheid van het grootste belang. Onze designers zorgen dagelijks voor nieuwe producten in de onlineshop. Trends, die onze scouts zojuist hebben ontdekt, zijn binnen de kortste tijd beschikbaar in de onlineshop en kunnen door jou worden besteld, zodat je je op elk moment modieus kunt kleden.

Alle maten één prijs
Dat heb je beslist al eerder meegemaakt: er wordt reclame gemaakt voor artikelen tegen lage prijzen, maar in jouw maat kosten deze dan opeens veel meer.
Zo gaat het niet bij CECIL! Wij garanderen je in onze online shop dat alle beschikbare maten van een artikel voor dezelfde lage prijs worden aangeboden.

Hoogste veiligheid
In onze online shop betaal je veilig, snel en gemakkelijk. Jouw persoonlijke gegevens worden altijd versleuteld met behulp van een 128-bits SSL-codering aan ons verstuurd. Die versleutelde informatie over je bestelling, je naam, je adres, je creditcard of je bankrekening kan door buitenstaanders niet worden gelezen.

Gratis levering vanaf een bestelwaarde van € 24,-
De levering is kosteloos, behalve bij een bestelwaarde van minder dan € 24,– en wanneer als gevolg van een gedeeltelijke herroeping de resterende productwaarde minder dan € 24,– bedraagt – dan wordt € 3,95 voor de verzendkosten berekend. Wij leveren direct bij jou thuis af of op een ander adres van jouw voorkeur binnen Nederland.
Wij leveren binnen ca. 3 – 5 werkdagen na onze bestelbevestiging
(zie Leverings- en verzendvoorwaarden).

Gemakkelijk terugsturen
Alle artikelen die je in de online shop hebt gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Snel en eenvoudig – zonder gedoe. Het retourneren is voor jou het gemakkelijkst als je het voorgedrukte retour-adreslabel gebruikt dat bijgesloten is bij de bestelling. In dit geval nemen wij de kosten van de terugsturen, anders kun je dit zelfdragen. Uiteraard is het gebruik van het retour-adreslabel geen voorwaarde voor het retourneren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com