Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen

Eigen Bedrijf Starten, laat jouw droom uitkomen: Al binnen een jaar een eigen succesvolle zaak. Het hoge uurloon dat jouw huidige baas bij een klant telt, kan voortaan van jezelf zijn! Wij helpen je om vanuit jouw hobby of liefhebberij een eigen bedrijf op te richten. Middels onze unieke opleidingen vergroten wij jouw vakkennis en helpen wij jou bij het opzetten van een eigen zaak. We leren je hoe je met weinig geld klanten binnenhaalt en succes hebt.

Direct naar de webshop.

Jouw persoonlijke docent staat jou gedurende de hele cursus terzijde en je kunt vragen via internet aan hem stellen. En bij veel cursussen word je zelfs ook na de cursus professioneel ondersteund door onze ondernemerscoach. De start van een eigen bloeiende zaak ligt nu ook voor jou binnen handbereik!

Beroepsopleidingen

Van een cursus Photoshop tot een opleiding ICT-beheerder: haal een getuigschrift of een officieel diploma bij NHA. Je persoonlijke docent begeleidt je via post of internet totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie). Volg een beroepsopleiding van de NHA naast een baan en hobby´s: slechts enkele uren studie per week leiden naar een officieel diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden.

Taalcursussen

Van Russisch tot Indonesisch en van zakelijke correspondentie tot gebarentaal: NHA is thuis in taalcursussen. Van de bekroonde cursus Business English tot een cursus Marokkaans waarbij je een mediaplayer ontvangt: of je nu je zakelijke communicatieve vaardigheden wilt verbeteren of je verstaanbaar wilt maken op vakantie: de cursussen van NHA vergroten je wereld.

VMBO/HAVO/VWO

Haal alsnog een ontbrekend VMBO, HAVO of VWO certificaat (diploma) voor een vak of kies voor een complete opleiding en behaal het volledige VMBO, HAVO of VWO diploma. Van VMBO Biologie tot HAVO Wiskunde B, Duits, Frans of VWO Economie: bereid je voor op het officiële eindexamen en haal (alsnog) de vakken die je nodig hebt.

Hobbycursussen

Combineer leren met een bestaande of nieuwe hobby. Van masseren tot kalligraferen en van schrijven tot psychologie en creatieve computercursussen: In een hobbycursus van NHA leer je snel de basis van de hobby. Je merkt dat je snel meer kennis en vaardigheden krijgt en meer plezier uit je bestaande of nieuwe hobby haalt.

 

Gratis tablet en lesgeld terug als je niet slaagt.

10 voordelen van NHA

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. We beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast. Binnen no-time ben jij de ervaringsdeskundige!

1. Niet geslaagd = Lesgeld terug garantie
Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen voor de cursussen en opleidingen van NHA. De hoge slagingspercentages bewijzen dat de NHA onderwijsmethode succesvol is. Leren bij de NHA is echt niet moeilijk en je zult zien dat jij het ook kunt.

De niet geslaagd = lesgeld terug garantie geldt voor cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding. Heb je alle huiswerkopdrachten maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen opgeweest? Dan ontvang je het betaalde lesgeld (voor de de lesstof voor het betreffende examen) retour. Voorwaarde is wel dat je de hele cursus/opleiding afgerond en betaald hebt. De garantie geldt tot 3 jaar (voor een complete MBO of HBO opleiding tot 4 jaar) na inschrijfdatum.

2. Starten kan elke dag van het jaar
Je kunt met iedere cursus en opleiding starten wanneer dat het beste uitkomt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen.

3. 100% examengarantie
Slaag je niet voor het eerste examen? Geen zorgen. NHA leidt je gratis op voor het volgende theorie-examen. Je kunt opnieuw het huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van je leraar bij het beantwoorden van al je vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Deze extra service hoort standaard bij je opleiding. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.

4. Digitale leeromgeving
NHA stelt speciaal voor cursisten en studenten de digitale leeromgeving Plaza ter beschikking. Via deze digitale leeromgeving heb je talloze mogelijkheden:

contact met studieadviseurs;
contact met persoonlijke docenten;
contact met medestudenten;
examen- en huiswerkresultaten in een oogopslag;
informatie over examens en aanmeldformulieren;
mediatheek en downloads.

De nieuwe, digitale leeromgeving staat garant voor optimale communicatie en overzichtelijke registratie van je studie.

5. Studeer flexibel in je eigen tempo
Liever sneller of langzamer leren? Dat kan. Voor elke cursus en opleiding bepaal je zelf het tempo. Je privéleraar kijkt de ingezonden opdrachten na en beantwoordt vragen. Zo maak je al snel vorderingen.

6. 15 dagen gratis op proef
Het is heel begrijpelijk dat je vooraf niet volledig in kunt schatten hoe een cursus of opleiding is als je er eenmaal aan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA een gratis proefles kunt volgen.

Sterker nog, je kunt een cursus 15 dagen vrijblijvend thuis op proef ontvangen. Je kunt gewoon met de cursus aan de slag gaan. Bevalt de cursus, dan ga je gewoon verder. Bevalt de cursus niet? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend retour sturen. Zonder navraag.

7. Voordeligste opleider van Nederland
NHA biedt veruit de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Millian. Van de 248 beoordeelde opleiders eindigde NHA op de 1e plaats.

8. Ruim 80 jaar ervaring
In 80 jaar heeft NHA een enorme onderwijservaring opgebouwd. Deze ervaring komt tot uitdrukking in de solide aanpak van alle ontwikkelde leermiddelen. Uitgangspunt is: laat niets aan het toeval over. Het belang van student staat altijd voorop.

9. Persoonlijke begeleiding
Bij NHA kun je rekenen op uitstekende ondersteuning. (let op: de vorm van ondersteuning is afhankelijk van de studie die je hebt gekozen).

Denk aan ondersteuning van:

Studieadviseurs: voor algemene vragen kun je altijd terecht bij onze studieadviseurs.
Vakdocenten: je eigen vakdocent beoordeelt jouw huiswerk en beantwoordt je vragen.
Praktijkdocenten: zij verzorgen de praktijkdagen, indien van toepassing bij een opleiding.
Medestudenten: via de digitale leeromgeving kom je snel en eenvoudig in contact met medestudenten.

10. Je mag vijf jaar lang je huiswerk insturen
Bij NHA kan iedereen in een eigen tempo studeren. Dus niet slechts één keer je studietijd verlengen. Je hebt gewoon vijf jaar lang recht op begeleiding van je eigen leraar. Mocht je een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor je studie, dan is dat geen probleem. Je pakt de studie gewoon weer op waar je was gebleven.

10 Voordelen van NHA en slechts één klik om u aan te melden. Veel succes.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com