Handig en makkelijk screenprotectors plakken.

Het plakken van een screenprotector hoeft niet langer gepaard te gaan met veel gedoe. Als je maar gebruik maakt van screenprotectors met premium fit.
Gebruik een glazen screenprotector

Direct naar de webshop.

Plastic screenprotectors zijn niet meer van deze tijd. Ze zien er een stuk minder chique uit en zijn lastiger aan te brengen dan een glazen screenprotector. Een plastic screen protector krult snel op en het is lastig om deze direct op de juiste locatie te plaatsen.
Glazen screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas. Glas is veel beter in staat om het beeldscherm van je toestel te beschermen tegen krassen.

Eenvoudig aan te brengen
Premium perfect fit screenprotectors zijn gemaakt van glas en worden geleverd met een kartonnen mal. Deze mal past perfect om de contouren van je toestel en zorgt ervoor dat de screenprotector op de juiste plaats op je beeldscherm komt. Een kind kan de was doen!

In dit blogbericht leiden we je door de verschillende stappen bij het plaatsen van een screenprotector.

Ga voor het plaatsen van de screenprotector naar een ruimte met zo min mogelijk stof en leg je toestel in de kartonnen mal onder de glazen screenprotector.

Het is belangrijk dat je het toestel goed schoonmaakt. Doe dit met het alcoholdoekje en het microvezel doekje dat bij de screen protector wordt geleverd. Begin met het alcoholdoekje om vet en vuil van je toestel te verwijderen. Maak het toestel vervolgens droeg met het microvezel doekje en verwijder stofdeeltjes met de sticker.

Laat de glazen screenprotector zakken tot net boven je beeldscherm. Haal de plakstrip van de screenprotector en druk deze vervolgens net boven de home button aan op het scherm. De screenprotector zuigt zich dan vanzelf vast aan het beeldscherm.

Op deze manier zit je screenprotector altijd recht. Je hebt geen last van vlekken, stof en vuil tussen de screenprotector en je toestel.

Screenprotectors voor diverse toestellen

Deze fijne screenprotectors zijn verkrijgbaar voor de volgende smartphones:
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6/6S, iPhone 6 Plus/6S Plus en iPhone SE/5S/5.

Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note 4.

De gemakkelijke aan te brengen screenprotectors zijn niet alleen leverbaar voor smartphones, ook kun je nu van het gemak profiteren om een screenprotector op jouw iPad te plakken. Leverbaar voor:
iPad Pro 9.7 inch, iPad Air 2, iPad Air 1, iPad Mini 1, 2 en 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com