Goedkope tarieven bij Alamo autohuur

Autohuur in o.a. Amerika, Canada, Curaçao, Spanje en Frankrijk.
Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als Amerika, Canada, Spanje en Frankrijk. Alamo heeft huurauto’s in diverse categorieën tegen een scherp tarief, met een optimale service. Zoekt u een SUV voor uw rondreis door Canada, een minivan in Amerika, een personenauto voor uw verblijf op Curaçao of Aruba of een cabrio voor uw vakantie in Portugal? Op Alamo.nl vindt u goedkope autohuur tarieven inclusief verzekeringen.

Direct naar de webshop.

Waarom een auto huren via Alamo?

Op Alamo.nl boekt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Met onze No-Risk garantie koopt u uw eigen risico volledig af.

Sinds 1995 wordt via Alamo online autohuur aangeboden door Target Travel Services in Vleuten. Het verkoopkantoor van Target Travel Services is gespecialiseerd in marketing en verhuur van auto’s wereldwijd via het netwerk van Alamo. Op Alamo.nl vindt u meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Bij vragen wordt u direct geholpen door de ervaren medewerkers van Target Travel Services, die ook uw reserveringen verwerken.

25 jaar autohuur ervaring

Sinds Alamo 25 jaar geleden actief werd op de Nederlandse markt, zijn de medewerkers van Alamo.nl al bezig met autohuur. Als 20 jaar biedt Alamo.nl online autohuur en was daarmee een van de eerste online autohuur aanbieder. Die jarenlange ervaring maakt dat de medewerkers van de customer service afdeling weten dat persoonlijk contact en snelle service belangrijk is voor de klant.

Duidelijke informatie

Met name over verzekeringen zijn vaak veel vragen. Wij streven ernaar de informatie niet alleen op onze website, maar ook tijdens het boekingsproces zo duidelijk en volledig mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld op het voucher duidelijk lezen wat er wel en niet inbegrepen is in de autohuur.

24/7 service

Wij zorgen er voor dat uw autohuur reservering direct verwerkt wordt, ook ’s avonds en in het weekend. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Als u ons tijdens kantooruren belt, wordt de telefoon altijd direct door een van onze medewerkers opgenomen.

Vaste klanten

Een groot aantal van onze klanten boekt hun huurauto al jarenlang via Alamo.nl. Wij stellen dat zeer op prijs en wij bieden onze vaste klanten de mogelijkheid om “Members Only: te worden. Als “Member” ontvangt u, na de eenmalige aanmeldkosten van EUR 17,50, een vaste korting van 5% op al uw boekingen. Ook bij uw allereerste boeking kunt u al lid worden en direct profiteren van een korting op uw huurauto.

Enterprise Holdings Inc.

Alamo is onderdeel van Enterprise Holdings Inc. Enterprise Holdings, één van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo is in 1976 gestart met 4 locaties in Florida en groeide al snel uit tot een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika. Inmiddels heeft Alamo wereldwijd meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com