Gemakkelijk en veilig banden online kopen.

Ons assortiment autobanden
Aangezien de juiste banden van essentieel belang zijn voor de veiligheid, is het van het grootste belang dat u bij de aanschaf ervan een overwogen keuze maakt. Er zijn nogal wat zaken waarop gelet dient te worden, en door het enorme aanbod kunt u al snel het gevoel hebben door de bomen het bos niet meer te zien. Banden online kopen lijkt op het eerste gezicht vaak nog ingewikkelder. Maar nu is er Tirendo.

Direct naar de webshop.

Of u nu naar all season-, winter- of zomerbanden zoekt, bij Tirendo vindt u een groot aanbod van diverse merken en soorten autobanden. Tirendo verkoopt zowel merkbanden uit de hogere klasse, als lowbudget banden. Daarnaast hebben wij sinds kort ook scherp geprijsde velgen en complete band en velg combinaties in ons assortiment. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten. Goedkope banden vinden is bij Tirendo een kinderspel!

 

Banden bestellen en zo bij u thuis geleverd!
Om een keuze te kunnen maken uit ons omvangrijke aanbod is onze website in overzichtelijke categorie├źn ingedeeld, zodat u altijd specifiek kunt zoeken op (seizoens) type, maat of merk. Bent u bijvoorbeeld enkel ge├»nteresseerd in motorbanden, of bent u op zoek naar een bepaalde grootte, uw favoriete merk, of banden voor specifieke weersomstandigheden, dan hoeft u dat maar in onze configurator aan te vinken. U zult nooit meer dan een paar klikken nodig hebben om precies te vinden wat u zoekt! Verder hebben wij voor u een paar handige tips, zodat u altijd weet waar u op moet letten.

Tirendo richt zich op kwaliteit en de best mogelijke service. Mede daarom promoten wij dan ook graag de winnaars van de laatste ANWB zomerbandentest. Hebt u nog vragen? Onze klantenservice biedt u de informatie en het advies dat u nodig hebt.

Bij Tirendo kunt u gemakkelijk en veilig banden online kopen. Snel en simpel

Tirendo hanteert twee leveringsmethoden:

1. Levering aan factuuradres of een ander adres
2. Levering aan montagepartner

U kunt eenvoudig een montagepartner vinden door het invoeren van uw postcode. De banden worden geleverd bij de montagepartner, klaar om te worden gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com