Dj Rob Stenders met programma en sidekick van Radio 2 naar Veronica

Dj Rob Stenders maakt de overstap van NPO Radio 2 naar Radio Veronica. Samen met zijn vaste sidekick Caroline Brouwer gaat hij vanaf deze zomer iedere dag zijn programma Platenbonanza presenteren. Ook is hij aangesteld als nieuwe zendermanager, heeft Talpa Radio bekendgemaakt.

“Weggaan bij NPO Radio 2 is niet makkelijk”, zegt Stenders tegen persbureau ANP. “Maar de sleutels in handen krijgen om van Radio Veronica een muzikale vrijplaats voor liefhebbers te maken, zo’n kans krijg je maar één keer.”

Stenders werkte tussen 1987 en 1995 ook al voor Veronica. Daar maakte hij programma’s als Stenders & Van Inkel, D’Rob of D’ronder en Shockradio.

“Cirkel rond”

“Net als Radio Veronica ben ik geboren op 18 april, m’n eerste demo stuurde ik naar Veronica, het is de zender van Stenders & Van Inkel en zo’n beetje de helft van mijn radiobestaan. Dat ik nu de kans krijg om als zenderbaas de koers van dit station te bepalen en zwart-op-wit het vertrouwen en de vrijheid heb gekregen om er de zender van te maken waar ik in geloof, maakt de cirkel rond.”

Stenders heeft de laatste jaren het NPO Radio 2-programma Stenders Platenbonanza gepresenteerd, een populair middagprogramma van Radio 2. Op 28 juni zal de dj voor het eerst te horen zijn op Veronica, maar hij begint al eerder aan zijn werkzaamheden als zendermanager.

Bron: https://nos.nl/l/2369967

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com