Budgetthuis: Alles-in-1, Energie of Mobiel

Budget Thuis is al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten waar u eigenlijk geen omkijken naar wilt hebben. Gas en stroom moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken en je wilt natuurlijk altijd bereikbaar zijn. Het liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. En zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.

Combikorting
Een combinatie van Budget Mobiel met Budget Energie of Alles-in-1? Dan ontvang je € 5,- combikorting per maand.

Internet
Bij Budget Alles-in-1 kun je terecht met zowel een ADSL- als glasvezelaansluiting. Afhankelijk van waar je woont, kun je gebruik maken van het glasvezelnetwerk. Budget Alles-in-1 maakt gebruik van het KPN-netwerk. Betrouwbaar én stabiel dus. En dat in heel Nederland. De installatie regel je trouwens in veel gevallen heel gemakkelijk zelf. Een simpele handleiding wordt namelijk meegeleverd. Toch behoefte aan een installateur? Dan regelt Budget Alles-in-1 dat er iemand bij je langskomt.

TV
Budget Alles-in-1 biedt Interactieve TV van KPN. Ook dit gaat via je ADSL- of glasvezelaansluiting. Het basispakket bestaat uit meer dan 65 tv-zenders en zo’n 40 in HD. Nog niet genoeg? Dan kun je dit aanvullen met allerlei tv-pakketten. Van het Turks of Kids Pakket tot verschillende sportpakketten. Voor ieder wat wils. Meer dan één tv in huis? Geen probleem. Kies dan voor extra televisieontvangers. Live tv pauzeren en Begin Gemist behoren trouwens ook tot het basispakket.

Bellen
Kies je ook voor Bellen via Budget Alles-in-1? Dan bel je met je vaste telefoon tegen lage tarieven naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers (zowel vast als mobiel). Interesse in onbeperkt bellen? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor Bellen Onbeperkt Vast, Onbeperkt Mobiel of Onbeperkt Buitenland. Deze bundels kosten je € 5,- per maand extra.

Energie
Met ruim 1 miljoen klanten is Budget Energie een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service.

Budget Mobiel
Budget Mobiel, dat is onbeperkt aantal MB’s, sms en minuten in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Robin Mobile maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Budget Mobiel Onbeperkt: internetten, bellen én sms’en zonder na te denken of je buiten je bundel gaat. En dat via het betrouwbare 4G-netwerk van KPN met een maximale downloadsnelheid van 5,0 Mbps en uploadsnelheid van 1,0 Mbps. Geldig in Nederland en andere EU-landen. Met nummerbehoud en maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Budget Mobiel Basis: Onbeperkt sms’en & bellen én 7 GB internet. En dat via het betrouwbare 4G-netwerk van KPN met een maximale downloadsnelheid van 5,0 Mbps en uploadsnelheid van 1,0 Mbps. Geldig in Nederland en andere EU-landen. Met nummerbehoud en maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Budget Thuis
Al sinds 2011 leveren we met Budget Energie stroom en gas aan huishoudens in Nederland. Daar hebben we sinds kort Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Vast Bellen via het KPN-netwerk) aan toegevoegd. En per 17 januari dus ook Budget Mobiel. Al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.

Elke maand € 5,- combikorting?

Combineer je Budget Mobiel met Budget Energie of Budget Alles-in-1? Dan krijg je vanaf 17 januari een combikorting. Dat is elke maand € 5,- korting op de factuur. Combineer je alle drie de diensten van Budget? Dan krijg je nóg meer korting. Interesse? Word dan nu klant van Budget Energie en Budget Alles-in-1.

Budgetthuis Energie

Budgetthuis Alles-in-1

Budgetthuis Mobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com