Apple iPhone SE Grijs

Apple iPhone SE Grijs 32GB
4 inch Retina scherm
12 megapixel iSight-camera
Vingerafdruk scanner

Apple’s iPhone SE 32GB is de opvolger van de iPhone 5s. Met de prestaties van de 6 in de behuizing van de 5s, is de iPhone SE het go-to toestel wanneer je niet de hoofdprijs betalen wilt maar wel high-end specificaties.

Direct naar de webshop.

Prestaties

Zoals gebruikelijk bij Apple draait ook de iPhone SE 32GB op iOS. iOS 9 in dit specifieke geval, deze werkt in combinatie met de A9 Dual Core processor vloeiend. In gebruik betekent dit dat je moeiteloos verschillende apps kunt openen en gebruiken. De processor heeft ook een positief effect op de batterij, door slim gebruik van energie gaat de 1600 mAh met gemak een dag mee. Het opslag van deze iPhone SE is 32GB, uitstekend voor al jouw apps, video’s en foto’s.

Design en scherm

De iPhone SE 32GB heeft de uiterlijke kenmerken van eerder verschenen toestellen. Stijlvol en stevig design. De telefoon is uitgerust met een 4-inch retina display, dat voor een kraakhelder en kleurrijk beeld zorgt en een fijne touch heeft.

Camera en features

De iPhone SE 32GB is uitgerust met een 12 megapixel iSight camera en 1.2 megapixel frontcamera. Beide voorzien van de unieke Apple Focus Pixel technologie. Je schiet hiermee haarscherpe beelden. Naast deze techniek is de iPhone SE ook voorzien van de laatste technologie op het gebied van beveiliging en bediening, namelijk een vingerafdruk scanner. Hiermee beveilig je gemakkelijk jouw telefoon, enkel jouw afdruk kan de iPhone SE openen.

Specificaties

Beeldscherm 4 inch, 640 x 1336 px
Processor 1,84 GHz Dual-core
Camera 12 megapixel
Geheugen 32 GB
Besturingssysteem iOS 10
Afmetingen 123,8 x 58,6 x 7,6 mm
Gewicht 113 gram
Batterij 1600 mAh
Batterijduur 14 uur gebruik, 240 uur standby
Verbindingen 3G, 4G

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com