Afvallen met het dieet van NewFigure

NewFigure heeft een afslankbehandeling ontwikkeld, dat wordt ondersteund met begeleiding bij het afvallen. De afslankbehandeling is verantwoord en persoonlijk. De afslankbehandeling zorgt dat u gecontroleerd gaat afvallen binnen een overzichtelijk en overeengekomen tijdsduur. U heeft wekelijks of tweewekelijks een afspraak met uw persoonlijke voedingscoach om uw voortgang te bespreken.

Direct naar de webshop.

Waarom afvallen?
Afvallen is meer dan alleen goed eruit zien. Eventuele gezondheidsklachten zoals: diabetes, hoge bloeddruk, hoge belasting op gewrichten nemen toe wanneer men meer overgewicht ontwikkeld. Afvallen heeft in de regelmaat een gunstige effect op de hiervoor opgenoemde gezondheidsklachten. Bij een BMI van 25 of hoger zullen kansen op ziektes toenemen. Het is dan verstandig om te gaan afvallen. Afvallen is altijd gezond ook al gaat het maar om 5 kg. Door uw voedingspatroon beter af te stemmen op uw levenstijl zal u hier blijvend van profiteren.

Afvallen in 4 stappen:

Afvallen doet u bij de afslankbehandeling in 4 stappen. De stappen waaruit de afslankbehandeling bestaat zijn kennismaking, afvallen, reïntegratieproces en duurzaam uw streefgewicht behouden. Hieronder zullen deze stappen stap voor stap worden uitgelegd.

Kennismaking met uw persoonlijke voedingscoach
De eerste stap van het afvallen met de afslankbehandeling is het intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek zal er kennis worden gemaakt met uw persoonlijke voedingscoach, die u alles gaat vertellen over afvallen om zo uw streefgewicht te behalen. De persoonlijke voedingscoach legt u dan de complete afslankbehandeling uit, zodat alles voor u helder en duidelijk is.

Streefgewicht bepalen
Voordat u gaat beginnen met afvallen wordt er eerst voor u een overzicht gemaakt om te bepalen hoeveel kilo’s afvallen voor u gezond zal zijn. Uw lichaamssamenstelling wordt geannalyseerd door de geavanceerde Tanita MC-780PMA Body composition monitor. In combinatie met uw eigen streefgewicht wordt er met u besproken hoeveel gewicht u kunt afvallen. Er zal een tijdsduur worden doorgenomen om reëel te blijven ten opzichte van uw verwachtingen over het traject van afvallen.

Uw eigen persoonlijk voedingsplan
Uw persoonlijk voedingsplan wordt voor u samengesteld op basis van uw medische achtergrond, levensstijl, werk, sportactiviteiten en hobbies. Uw persoonlijk voedingsplan zorgt ervoor dat u dagelijks uit uw eigen vetreserves ongeveer 1500 Kcal verbruikt. U blijft zich heerlijk in uw vel voelen tijdens het volgen van de afslankbehandeling. Het voedingsplan zal voldoen aan uw wensen. Het zorgt ervoor dat u goed blijft functioneren terwijl u bezig bent met afslanken. Het voedingsplan zorgt ervoor dat uw oude voedingsbehoefte afneemt, zodat u geleidelijk went aan uw nieuwe voedingspatroon.

Uw persoonlijk voedingsplan bestaat uit verantwoorde levensmiddelen, die u overal kunt kopen in de supermarkt. De geadviseerde levensmiddelen zijn: vezelrijke koolhydraten, eiwitrijk, maar vet- suikerarm.

Voorbeeld van levensmiddelen: vezelrijke crackers, volkoren pasta’s, zilvervliesrijst, meergranen wraps, kip, vis, vlees, vegetarisch, veganistisch, zuivelproducten, fruitsoorten en groentensoorten.

Zelfs alcoholische dranken zijn toegestaan met mate.

NewFigure amino complex voedingssupplementen
U gebruikt bij uw persoonlijke voedingsplan amino complex voedingssupplementen. Dit zijn ondersteunende voedingssupplementen, waarbij 1 voedingssupplement bestaat uit de samenstelling: 5 Aminozuren, B3 en B6 vitaminen en het mineraal Chroom.

De 5 aminozuren: L-Arginine, L-Ornithine, L-Phenylanalinum, L-Lysine en-Glycine.

– Chroom: zorgt mede voor (het behoud van) een normale/natuurlijke bloedsuikerspiegel en draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
– Vitamine B3: helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.
– Vitamine B3: ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, behoudt van uw geestelijke energie en is tevens goed voor de slijmvliezen.
– Vitamine B3: heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en geeft meer fitheid.
– Vitamine B3: zorgt voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.
– Vitamine B6: draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren.
– Vitamine B6: heeft een rol in de opbouw en afbraak van eiwitten en koolhydraten (suikers).
– Vitamine B6: wordt opnieuw fit, draagt bij aan fitheid.

NewFigure gebruikt de Tanita MC780PMA om 98% van uw lichaamssamenstelling te analyseren
In de klinieken van NewFigure wordt de geavanceerde Tanita MC-780PMA Body composition Monitor gebruikt.
Dit apparaat is in staat om een analyse te maken van uw lichaamssamenstelling, uw gezondheid en het fitness niveau.
Uw voortgang wordt doormiddel van een persoonlijk dossier bijgehouden en bestaat uit de volgende meetresultaten:

– Gewicht (Kg)
– BMI
– Lichaamsvet (%)
– Orgaanvet (indicatie)
– Vet massa (Kg)
– Vetvrije massa (Kg) Spiermassa (Kg)
– Totaal lichaamsvocht (Kg)
– Totaal lichaamsvocht (%)
– Extra-Cellular vocht (Kg)
– Intra-Cellural vocht (Kg)
– Verhouding ECW/totaal lichaamsvocht
– Lichaamsvocht
– Ruststofwisseling (kcal)
– Ruststofwisseling (indicator)
– Botmassa indicator
– Metabolische leeftijd (‘echte leeftijd’)
– Fysieke conditie
– Lichaamsvet per lichaamssegment (%)
– Vetverdeling per lichaamssegment
– Spiermassaverhouding per lichaamssegment
– Spiermassa balans per lichaamssegment
– Verhouding beenspieren
– Weerstand per lichaamssegment
– Fasehoek per lichaamssegment

Afvallen
De tweede stap van de afslankbehandeling is afvallen. U gaat afvallen en komt wekelijks terug voor controle van uw gewicht. De persoonlijke voedingscoach zal bij iedere controle een aantal gegevens vastleggen. Als eerste het gewicht dat u bent verloren tijdens het afvallen. Vervolgens zullen er ook gegevens zoals uw Body Mass Index (BMI), vetpercentage, vochtpercentage en bloeddruk worden bepaald. Wij bewaken uw voortgang en coachen u tijdens het afvallen. Verder is er ook de gelegenheid voor eventuele vragen. Op basis van de voortgang passen wij eventueel uw denk- en eetpatroon aan. U staat er dus niet alleen voor gedurende het afvallen.

Reïntegratieproces
De derde stap na het afvallen en het behalen van uw streefgewicht is de reïntegratieperiode. Op deze wijze zal u geen last hebben van het jojo-effect. Het jojo-effect zorgt namelijk voor een versnelde opbouw van uw oude gewicht. Het jojo-effect moet voorkomen worden, zodat u op uw streefgewicht blijft. Om dit jojo-effect te voorkomen zult u 2 weken een voedingsplan volgen om terug te keren naar uw normale voedingspatroon. U zult hierdoor niet afvallen maar zeer zeker niet aankomen. U blijft op deze wijze op gewicht zonder opnieuw te hoeven denken aan afvallen.

Duurzaam uw streefgewicht behouden
De vierde stap is het behouden van uw streefgewicht. Na het afvallen en de reïntegratieperiode zal u dus niet compleet uw oude eetpatroon moeten vervolgen. U moet letten op de feiten, die de periode van het afvallen tijdens de afslankbehandeling u heeft geleerd. Het receptenboek voor de maaltijden helpen u altijd om de juiste keuzes te maken in de geschikte maaltijden. Mocht het zijn dat u alsnog terugvalt in een hoger gewicht dan uw streefgewicht, dan kunt u weer direct aan de slag zonder intakekosten. Er wordt dan direct een afspraak voor u ingepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com