55 Plus auto verzekering van Happy Ouwer?

U wilt een goedkope verzekering. En toch goed verzekerd zijn. Heeft u schade of vragen dan wilt u iemand aan de telefoon krijgen. Hoewel een autoverzekering verplicht is voor iedere eigenaar van een auto wilt u er niet teveel tijd aan besteden.

Direct naar de webshop.

Direct verzekerd
Onze premie is laag en de dekking compleet. Bij ons berekent u uw premie snel en eenvoudig. U weet ook gelijk of uw aanvraag geaccepteerd is. De polis ontvangt u meteen in uw mailbox na de klik op de aanvraag-knop. Direct verzekerd de weg op met uw auto. Sneller kan niet.

Meer-wielenplan
Heeft u nog een auto en/of motor? U ontvangt de hoogste no-claimkorting op al uw voertuigen. Vul het hoogste aantal schadevrije jaren in bij al uw berekenen.

Opzegservice
Bent u al ergens anders verzekerd? Stap vandaag nog over, wij helpen u met onze opzegservice.

Wacht niet langer
Betaal niet langer teveel. Bereken uw premie.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Een WA verzekering dekt alleen de schade die jij met jouw auto toebrengt aan anderen of hun bezittingen. In Nederland is een WA autoverzekering verplicht voor iedere eigenaar van een auto.

WA-Plus verzekering
Een WA-Plus verzekering wordt ook wel WA Beperkt Casco genoemd. Het is een aanvulling of uitbreiding op de WA-autoverzekering. Zaken waaraan je zelf niets kunt doen vallen ook onder de dekking.

Allrisk verzekering
Een Allrisk verzekering wordt ook wel WA Uitgebreid Casco of Volledig Casco genoemd. Het is een aanvulling of uitbreiding op de WA-autoverzekering en de WA Plus autoverzekering. Zaken waaraan je zelf niets kunt doen vallen onder de dekking. Maar ook de schade aan je eigen auto.

No-Claim beschermer
Met een No-Claim beschermer mag je éénmaal per jaar schade claimen zonder terugval in Bonus/Malus trede. Dit houdt in dat je niet meer premie gaat betalen.
Hoe werkt het?
Heb je een jaar geen schade dan stijg je een trede en krijg je korting op je premie (zie tabel hieronder). Je betaalt het jaar erop minder premie. Rij je schade dan zak je met een No-Claim beschermer geen trede terug. Zonder No-Claim beschermer zak je al snel 6 treden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *